Säkra meddelanden

Om Säkra meddelanden

Säkra meddelanden kontrollerar efter för phishing-länkar i SMS och snabbmeddelanden som du får.

Säkra meddelanden är tillgängligt med prenumerationsplanerna Standard, Plus och Premium för Kaspersky-appen.

Säkra meddelanden använder Kaspersky Security Network för att kontrollera länkar i meddelanden.

Säkra meddelanden blockerar bara länkar i Google Chrome. För att skydda dig från farliga länkar i snabbmeddelanden ska du ställa in Google Chrome som standardwebbläsare.

Den här funktionen kanske också fungerar med förinställda webbläsare på en del enheter, exempelvis Samsung Internet på en Samsung-enhet. Andra webbläsare stöds inte. Om du har en Huawei-enhet utan Google Chrome kan du inte använda den här funktionen. I så fall finns en enklare version av Säkra meddelanden i form av funktionen SMS Anti-Phishing.

I det här avsnittet

Länkar i textmeddelanden (SMS)

Länkar i snabbmeddelanden